pskosz, jm+++, piszcie do administracji niech banują takich użytkowników. Co prawda każdy może zostać użytkownikiem OCP ale nie każdy musi tu być, szczegónie po takich akcjach!. Nie chciał bym żeby jakiś kolejny nowy użytkownik, który przeoczy ten wątek naciął się na takiego "członka" :twisted: naszego forum.
Czuję się oszukany przez jednego z forumowiczów
Zwiń
X
-
Jac_ek, nic z tych rzeczy, nikt nikogo nie będzie banował, że nie potrafi się zachować jak człowiek.
i nikt nie będzie prowadził śledztwa :? :idea:
[ Dodano: Sob 03 Lip, 10 19:11 ]
po prostu trzeba uważać, w wielu przypadkach się tutaj znamy nie tylko z netu, można zasięgnąć informacji.
niestety musi dojść do takich fakapów jak w przypadku legendarnego speedy'ego...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jm+++"Przepraszam, zapomniałem Pana poinformować, że oferta jest już nieaktualna".
Zamieszczone przez jm+++Doszliśmy jednak do porozumienia, że zwróci mi koszty podróży + coś tam za stratę urlopu, który musiałem załatwiać w pracyO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekNo i super. Dla mnie bardzo uczciwe postępowanie. Zwrócić obcej osobie ot tak kilkaset złotych to jest bardzo fair. (o ile pieniądze dotarły).
Dla mnie słowo jest wyrazem dojrzałości do prowadzenia interesów.
Komentarz
-
Komentarz